Best Digital Service Ever

Editare si prelucrare foto - video

Content marketing is nothing but offering users value. It is not just about traffic. Trusted by minion customers.

Imaginatia, Viziunea si Experienta An Array of Marketing

Echipa noastra are imaginatia, viziunea si experienta de a furniza un design inovator – tipar sau digital – de la concept la produsul final, tinand cont de toate tendintele actuale de design grafic. Conceptul de design si filozofia graficii sunt in continua schimbare asa ca mentinerea designului, branding-ul si marketing-ul in ansamblu, la nivelul pe care il asteapta clientii dumneavoastra, este extrem de importanta.

Serviciile noastre de grafica personalizata precum creare logo, carti de vizita, bannere, reclame, mape de prezentare, cataloage, flyere, editare foto-video si altele sunt create sa aduca un aport substantial imaginii afacerii dumneavoastra.

Servicii de creatie grafica si machetare. An Array of Marketing

Logo-urile, brosurile, bannerele si reclamele trebuie sa fie ceva care va face sa iesiti in evidenta in mijlocul competitiei. Procesul de branding adecvat va permite sa aveti o impresie de durata pe web, in materielele tiparite si in alte locuri in care s-ar putea sa folositi grafica. In acest sens, ne straduim sa impletim viziunea de design cu creativitatea noastra in toate proiectele noastre: design si proiect grafica complet pentru dezvoltarea unei marci, inclusiv logo-uri, etichete produs si ambalaje, bannere web, mesh-uri, afise comerciale, pagina social media – proiectare si dezvoltare.

Proiectare, ilustrare si management de proiect pentru: Digital Solutions

Generating Increased Revenue

grafica publicitara: carti de vizita,brosuri, cataloage, pliante, flyere, mape de prezentare

Rapid Interaction With Clients

materiale de conferinta

Scientific Website Optimization

invitatii – in format tiparit sau electronic – pentru diverse evenimente si festivitati, meniuri (localuri, baruri, restaurant), felicitari, ilustrate

Rapid Interaction With Clients

rapoarte anuale

Conceptie grafica layout website – de la CONCEPT la FINALIZARE

In cele mai multe cazuri, vom discuta nevoile si asteptarile clientului nostru si vom estima ceea ce solicita proiectul. Daca aveti nevoie de fotografii la fata locului, putem lucra impreuna sau putem contracta unul dintre colaboratorii nostri fotografi profesionisti, in functie de necesitatile dumneavoastra. Odata ce ne-ati asigurat materialele necesare, vom pregati unul pana la doua modele detaliate pentru revizuirea si comentariile dumneavoastra. In mod obisnuit, odata ce avem un feedback, putem finaliza procesul de proiectare cu doua pana la trei revizuiri, creandu-va astfel o identitate grafica vizuala.